Alkosd újra az életed!

Kreatív coaching Jászberényben és online
BEJELENTKEZEK!

Célkitűzés

N

Sikeres életmódváltás

N

Újratöltött motiváció

N

Jól beosztott idő

Kapcsolatok

N

Boldog párkapcsolat

N

Szerető család

N

Hatékony kommunikáció

Stresszkezelés

N

Tudatos jelenlét

N

Hálateli szív

N

Béke minden helyzetben

Hivatás

N

Mindennapi lelkesedés

N

Anyagi gyarapodás

N

Megélt sikerek

Válj boldogabbá a kreatív coaching segítségével!

Úgy érzed változtatnod kellene az életeden, de nem tudod hogyan?

A kreatív coaching abban segít, hogy az életedben lévő elakadásból  meglásd a kiutat és tovább tudj lépni. Kibeszélheted a problémáidat és meghallgatlak, egy-másfél óráig kizárólag neked szentelem a figyelmemet. Új nézőpontokat keresünk és segítek abban, hogy megtaláld a kulcsot a benned lévő megoldásokhoz. Motivállak, bátorítalak.

A kreatív coaching lépésről-lépésre

Úgy döntessz, hogy változtatni akarsz és felveszed velem a kapcsolatot.

Kereshetsz telefonon, e-mailben, üzenetben, Facebookon vagy Instagramon is. Megbeszéljük az ismerkedés alkalmának idejét, módját. Ez minden esetben online formában történik, így ki sem kell mozdulj otthonról!

Első beszélgetés online

Ez egy 30 perces ismerkedő alkalom, ami arra való, hogy megtudd, én vagyok-e az a személy, akivel szívesen együtt fejlődnél. Megosztod velem az elakadásod és azt, hová szeretnél eljutni. Megállapítom, hogy hány alkalom szükséges a megoldás eléréséhez. A beszélgetés napján írok egy e-mailt, amiben leírom javaslataimat. Ebben benne lesz, hogy hány alkalmat javaslok és az ára, amit mindig egyedileg határozok meg.

Elköteleződsz a folyamat mellett

A következő napokban egyeztetjük a részleteket és ezek alapján elkészítem a szerződést. Megbeszéljük a személyes találkozások helyszínét (az esetleges helyszínváltoztatásban rugalmas vagyok) vagy az online alkalmak módját.

Elindul a közös fejlődés

Az első találkozás alkalmával aláírjuk a szerződést, majd innentől kezdve a probléma megoldásán dolgozunk. Egy-egy alkalom 60 vagy 90 perces, ennyi idő szükséges a célirányos elmélyüléshez. A beszélgetések során kérdésekkel igyekezlek kimozdítani a jelenlegi állapotból, a vizualizáció technikájával elképzeled, hová szeretnél eljutni és  megkeressük a jelenlegi helyzetből a vágyott helyzet felé vezető lépéseket. Ahhoz, hogy elérd a célodat további gyakorlatokra kérlek meg, melyeket otthon fogsz elvégezni.

Szia!

Hanna vagyok, önismereti útitárs. Ez azt jelenti, hogy én is járom azt az utat, amire készülsz most rálépni. Pontosan tudom, hogy milyen érzés, amikor boldogtalan, elégedetlen vagy. Tudod, hogy változtatnod kellene, de azt sem tudod hirtelen, hogyan kezdj hozzá. Tudom, milyen mikor elárasztanak a kételyek, meggátolnak a félelmek. Ezeket mind megéltem, megélem, de most már megtanultam azokat a módszereket, amelyekkel segíthetek magamon és másokon is. Szívesen megtanítom neked is!

Tudom milyen, amikor vidéken élsz, de a segítő szakemberek főként Budapesten találhatóak. (Én egy éven keresztül kéthetente jártam a fővárosba, hogy fejlesszem az életterületeimet.) Éppen ezért minden szolgáltatásom elérhető online és Jászberényben elsőként nyújtok életmód mentorálás szolgáltatást.

.