Célkitűzés & életmódváltás

Be akarod bizonyítani, hogy képes vagy rá? El akarod érni a céljaidat?

Nincs több kifogás, MEGVALÓSÍTOK!

Képzeld el, ahogy könnyedén megfogalmazod mindazt, amire vágysz. Képzeld el, hogy pontosan tudod, hogyan váltsd valósággá az álmaidat. Képzeld el, hogy számos módszer és tudás van a birtokodban ahhoz, hogy ne térj le a céljaidhoz vezető útról. Képzeld, hogy még egy útitárs is van melletted, aki folyamatosan támogat bátorít.

Keress, ha választ szeretnél ezekre a kérdésekre!

Hogyan találom meg azokat a célokat, amelyek boldoggá tesznek?

Milyen techikákkal érhetem el a kitűzött célokat?

Hogyan tervezzem a megvalósítás lépéseit?

BLOGPOSZTOK A CÉLOKRÓL

Miért és hogyan írd le az álmaidat?

Miért és hogyan írd le az álmaidat?

"Csak évekkel később vettem észre, hogy benne élek abban, amit megálmodtam.", "Most, hogy ezen gondolkozok, valóban, azt az életet élem, amire mindig is vágytam." - Csupán két felismerés a coaching ügyfeleim részéről, ami azonban elindított az úton, hogy írjak a célok...

Így építsd be a hálaadást az életedbe

Így építsd be a hálaadást az életedbe

"Egy hálás szív, na az a menyország..." - énekli Kowalsky és egyetértek azzal, hogy a hála érzetétől a Földre hozható a Paradicsomi állapot. Amióta gyakorlom a hálaadást, azóta valósággal megváltozott az életem. Pedig eleinte szkeptikus voltam, úgy éreztem: egy újabb...

Célkitűzések és amit tanultam róluk

Álmodozó kislány voltam, imádtam elmerülni a saját kis világomban. Ez az időszak elég sokáig tartott, nehezen ment, hogy elkezdjek megvalósítóvá válni. Elindultam az úton, ahol tanulok, fejlődök a célkitűzés, megvalósítás, hatékonyság, time-menedzsment és priorizálás területén.

Elvégeztem az álomhivatásomhoz szükséges képzés(eke)t. Tudatosan haladok a céljaim felé. Mindenközben arra is hangsúlyt helyezek, hogy a saját tempóban, a saját utamat járva haladjak.

Nem csinálom tökéletesen, de a fejlődés útján tett lépéseket veled is szívesen megosztom.