párkapcsolati coaching

Eleged van a veszekedésekből? Boldog párkapcsolatot akarsz?

Hogyan zajlik nálam a párkapcsolati coaching?

Sok helyen párok megjelenésére számítanak a párkapcsolati coachingban, én egyéni ügyfelekkel, elsősorban nőkkel dolgozok. Jöhetsz egy alkalomra (90 perc), jöhetsz több alkalommal is (4 alkalom esetén kedvezményt tudok biztosítani). Offline Jászberény belvárosában tudunk találkozni, de online is elérhető a szolgáltatásom. 🙂 Az első alkalommal ismerteted a helyzetet, amiben benne vagy. Ez lehet egy probléma, ami kitartóan ott van köztetek, egy krízishelyzet, amiből nem látod a kiutat, de lehet, hogy csak vágysz a fejlődésre a párkapcsolatod területén.

Mi nem fog történni?

A párkapcsolati coaching NEM a másik fél kibeszélésről szól, a felelősség elhárításáról. Természetesen meghallgatom és fontos része a coachingnak a másik személyiségének, viselkedésének ismerete, de elsősorban veled foglalkozunk. Mit tudsz másképp csinálni? Mit érdemes kipróbálnod a változás érdekében?

A párkapcsolati coaching NEM az ex visszaszerzéséről szól! Ugyanakkor nagyon fontosnak tartom, hogy ne legyen tabu a volt kapcsolat(ok)ról beszélni, hiszen sokat tanulhatunk belőle. Ilyen irányú meghallgatásra vágysz? Keress bátran!

Mikor érdemes párkapcsolati coachingra jelentkezni?

ha visszatérő problémáitok vannak, amiket nem tudtok megoldani

ha sokat elégedetlenkedsz, túl sok negatívumot látsz

ha most krízishelyzetbe kerültetek

ha esküvőre készültök, de bizonytalan vagy

ha megkérdőjelezed: vajon ő a nagy ő?

ha sokszor vagy féltékeny

ha szeretnél fejlődni, tanulni a párkapcsolatban

ÍRÁSOK A KAPCSOLATOKRÓL

Inspirálódj a boldog kapcsolatokért!

Inspirálódj a boldog kapcsolatokért!

"Férfi és nő. Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar - a férfi nőt - a nő férfit." /Karinthy Frigyes/ - Élesen emlékszem, hogy ezt az idézetet is kiválasztottam a középiskolai egyik esszémhez, melynek címe  a Nemek harca volt és a férfi-női szerepeket...

Az elégedett menyasszony 8 titka

Az elégedett menyasszony 8 titka

Láttál már olyat, hogy egy menyasszony sík ideg az esküvőszervezés során? Voltál olyan esküvőn, ahol mindent túl tökéletesnek találtál és nem érezted benne az egyediséget? Esetleg te magad vagy olyan helyzetben, hogy kezd eleged lenni a Nagy Nap szervezéséből? A...

A párkapcsolat és én

Egy 8 fős család legidősebb gyermeke vagyok. Ez a kis közösség jó gyakorlóterep volt arra, hogy tanuljak szeretetről, elfogadásról, együttműködésről, kommunikációról, hasonlóságokról és különbözőségekről. Szüleimmel és testvéreimmel a mai napig nagyon jó a kapcsolatom.

Az otthon fészkéből kirepülve végigutaztam a párkeresés állomásait: szingliségtől béna randikon át mostanra a feleség szerepig jutottam. Közben tanultam és tapasztaltam önmagamról, a férfi-női különbségekről, szerelemről, elköteleződésről, értékrendről és közös célokról.

Rólam mondták

“Egy hat éves kapcsolat végét kellett megélnem úgy, hogy közben külföldön tartózkodtam. Tehetetlen voltam és hiába ért sok új, érdekes inger, nem tudtam élvezni. Hanna több alkalommal is segített a helyzet elfogadásában, önmagam megerősítésében. A szakítás fájó volt, de a  tanácsadás által sokat tanultam, amiket ma már beépítek az új párkapcsolatomba.”

Csenge

Beszélgetéseink során boncolgattuk, hogy bár a hollywoodi filmekben a pártalálást milyen sorsszerű, katartikus pillanatnak állítják be, a valóságban ez is munkát és odafigyelést igényel. Persze szeretjük átélni a spontaneitást, a romantikus gesztusokat, az átbeszélgetett éjszakákat; de ahhoz, hogy egy jól működő kapcsolat alakulhasson ki, ennek a folyamatnak is része kell hogy legyen a tudatosság. Egymás hibáit könnyen észrevesszük, de a jobbik énünk bemutatásához kellhet némi segítség; ezen a területen kaptam Hannától hasznos tanácsokat és könyvajánlásokat, amik segítségével újult erővel tudtam nekivágni a párkeresés rögös útjának.

Péter