Stresszmentes élet

Jó lenne, ha kevesebbet idegeskednél? Szeretnél nyugalomra lelni?

Stresszmentesítés 7 nap alatt

Szeretnéd megismerni azokat a módszereket, amelyekkel csökkentheted az életedben lévő stesszt? Jelentkezz a 7 napos stresszmentesítő e-mail kurzusra!

Élj békében önmagaddal és a világgal!

Képzeld el, hogy tényleges meditáció nélkül megnyugvásra lelsz! Képzeld el, hogy sokkal kevesebbszer aggodalmaskodsz! Képzeld el, ahogy van használható eszköztárad, amikor stresszes időszakot élsz át!

Képzeld el, ahogy nem csinálsz a bolhából elefántot, hanem racionalizálod a helyzetetl! Képzeld el, hogy lassacskán kiiktatod a stresszfaktorokat az életedből! 

Keress, ha választ szeretnél ezekre a kérdésekre!

Mit tegyek a folytonos aggódással?

Hogyan tudom leállítani magamban a probléma-generátort?

Milyen technikák vannak az önnyugtatásra?

Hogyan csökkentsem a stresszt az életemben?

BLOGPOSZTOK A STRESSZKEZELÉSRŐL

Adj energiát a napodnak!

Adj energiát a napodnak!

Az egyik leghatásosabb változtatása az életemnek az volt, amikor kialakítottam a reggeli rutinomat. Bár nem csinálom minden nap lépésről-lépésre ugyanazt, de tudom, hogy milyen tevékenységek és mentalitás ad pozitív energiát a napjaimnak. Ebben a rövid cikkben...

Módszerek a hangulatingadozások ellen

Módszerek a hangulatingadozások ellen

"Egyik pillanatban nevetek, a másikban már sírok." - írta nekem az egyik lány, akivel együtt dolgozunk az önbizalma fejlesztésén. Szíven ütött ez a mondat, hiszen ismerősen csengett számomra, engem is nagyon erősen jellemeztek a hangulatingadozások és sokáig nem...

Stressz kontra én

Sokáig észre sem vettem, hogy milyen alattomos módon mérgezi az életemet a stressz. Az aggódás a jövő miatt, a félelmek, az önbizalomhiány, a múlton való rágódás mind részét képezték a napjaimnak, de természetesnek tűnt, hogy ez így van.

A tudatosság útján kezdtem észrevenni, hogy mennyi boldog pillanattól fosztom meg magam a stressz miatt.

Ekkor kezdtem megismerkedni a mindfulnessel, a jógával, a meditációval. Megtapasztaltam, hogyan tudom a figyelmemet arra irányítani, amire szeretném. Tanultam agykontroll technikát és más stresszkezelő módszereket. A fejlődésnek nincs még vége, de már sokkal kevesebb stresszfaktor van az életemben, illetve jobban kezelem a nehéz pillanatokat.

Sokszor az is segít, ha beszélsz róla, könnyítessz a lelkeden. Keress bátran, ha szeretnél kevesebb stresszt az életedben!

 

Írj most, hogy elindulhass önmagad felé az úton!