Szívből örülök találkozásunknak ♥

Várdainé Fáy Hanna vagyok, kreatív coach és tanácsadó, önismereti útitárs, életmód blogger. Végül, de talán ez a legfontosabb: boldog ember.

ISMERD MEG AZ ÖNISMERETI UTAMAT, HOGY LÁSD MILYEN TERÜLETEKEN TUDLAK TÁMOGATNI!

POZITÍV GONDOLKOZÁS/ BOLDOGSÁGKERESÉS

Sok pozitivizmust “örököltem”, így voltak időszakok az életemben, amikor spontán boldog voltam: rá tudtam csodálkozni az apró szépségekre, özönlöttek hozzám a lehetőségek, mindenre pozitívan tekintettem, imádtam az életemet. Aztán ez elmúlt a fokozatosan növekvő felelősséggel, elveszítettem azt a Hannát, aki régen voltam. Kétségbeesett keresésbe kezdtem, melynek célja a boldogságom visszaszerzése volt. Mára elmondhatom, hogy küldetésem sikeresnek bizonyult, tudatosan döntök a boldogság mellett, minden nap.

Szívesen támogatlak abban, hogy megtaláld a saját boldogságod receptjét!

ÖNBIZALOM/ ÖNÉRTÉKELÉS/ ÖNSZERETET

16 évesen egy buliban úgy döntöttem, hogy nem hallgatok a fejemben motyogó hangra: “Neked nincs ritmusérzéked.”, hanem jól érzem magamat. Aznap este az asztalon táncoltam és később több alkalommal is jártam táncórákra, élveztem a tanulás, fejlődés folyamatát. Hiszem, hogy az önbizalom területén sosem szabad abbahagynunk a növekedést. Az elmúlt években számos gyakorlatot kipróbáltam magamon, teszteltem magam különböző helyzetekben, olvastam az önbizalomfejlesztés lehetőségeiről.

A coaching beszélgetések során az a kedvenc részem, amikor látom, hogy az ügyfelem rálel a saját belső erejére, az önbizalmára. Benned is ott van, készen vagy előhívni?

ÖNISMERET/ TUDATOSSÁG

Mindenkit foglalkoztat a kérdés: “Ki vagyok én?” Magam is végigmentem ezen a folyamaton és bár nem kaptam rá egyetlen választ, megfogalmaztam egy sokkal fontosabb kérdést: “Boldoggá tenne, ha tudnám ki vagyok én?”

Hiszem, hogy a boldogságom alapját adja az önismeretem és a tudatosságom. Ez kihat az életem többi területére és ettől fejlődik a problémamegoldó képességem, a mindennapi boldogulásom, a párkapcsolatom, a vállalkozásom. Az önismeret egy soha véget nem érő utazás, ezért folyamatosan tanulok, olvasok, figyelem magam és próbálgatom a módszereket. Ezért titulálom magamat önismereti útitársnak.

Szeretnéd jobban megérteni, megismerni önmagadat? Jó lenne tudni, hogyan működsz? Szívesen megvizsgálnád a negatív mintáidat, hogy pozitívakat ültess a helyükbe?

ÚJRATERVEZÉS/ KÖLTÖZÉS/ SZOKÁSOK

Szükségünk van a megújulásra újra és újra, hiszen ne várjunk más eredményekre, ha ugyanazt csináljuk.

Sokszor költöztem és kezdtem új életet egy másik városban, munkahelyen, területen. Vonzott a tiszta lappal való indulás izgalma, de tudtam, hosszútávon nem erre vágyok. Egy ideje nyugodtabb életstílust képviselek, de a vágy, hogy alakítsam, újraformáljam az életemet velem maradt. Keresem, kutatom azokat a lehetőségeket, amelyek a mindennapokban kreativitásra, élményekre buzdítanak.

Szeretnél valami izgalmasat a szürke hétköznapok helyett? Jól jönne, ha újratervezhetnéd az életedet? Költözés vagy életmód váltás előtt állsz?

CSALÁD/ KOMMUNIKÁCIÓ

Mi lehet a titka az örömteli kapcsolódásnak? Hogyan kell jól barátkozni?

Kissé extrovertáltabb emberként mindig is foglalkoztattak ezek a kérdések. Alapvetően szerencsés vagyok, mert normális családdal áldott meg az Ég, ugyanakkor ahhoz, hogy felnőttként is megtartsuk a jó kapcsolatot, tanulni, fejlődni kellett a kommunikáció és az elfogadás területén.

Szeretnél jó viszonyt ápolni a rokonaiddal? Könnyebb kapcsolódásra vágysz? Javulnál az ismerkedésben?

TÁRSKERESÉS/ PÁRKAPCSOLAT

Mérhetetlenül idealista voltam a Nagy Ő-vel kapcsolatban. Rengeteget kellett tanulni és tapasztani ahhoz, hogy mostanra örömteli kapcsolatom legyen. A kamaszkori szerelmek után kialakult egy tartós párkapcsolat, ahol még nagyon keveset tudtam önmagamról, a párkapcsolati dinamikáról, így szenvedés és végül szakítás övezte azt az időszakot. Utána hatalmas lendülettel vetettem bele magamat a társkeresésbe, de nem szerettem volna újra a saját csapdámba esni, így egy coaching beszélgetés alkalmával feltártam az exemmel kapcsolatos hibákat, feloldoztam magamat a múlttól. A társkeresés időszakában sokféle férfival találkoztam, nyitott voltam és ez segített abban, hogy még inkább mélyüljön az önismeretem. A férjemmel való találkozást, együttjárást, jegyesség időszakát egy intenzív tanulási folyamat kísérte és ez tart mai napig is.

Akár a társkereséssel kapcsolatban, akár párkapcsolati elakadásod van, vagy szeretnéd megérteni az exeddel való kapcsolatodat, keress bátran!

ÁLMOK/ CÉLOK/ HIVATÁS

Hamarosan folytatom 🙂

STRESSZKEZELÉS/ JELENLÉT

Folytatás következik 😉

Rólam mondták

Hannával egy tréning alkalmával találkoztam, majd coaching alkalommal is találkoztunk. Könnyen kialakult vele egy bizalommal teli légkör. Nagyon magabiztos, lelkes és figyelmes, emellett empatikus és érdeklődő. Óvodapedagógusi tanulmányaiban és munkatapasztalatiban megszerzett készségeit tökéletesen tudja hasznosítani a coaching során. Személyes történetek megosztásával is hitelesen képviseli a tréner szerepet.

Szilasi Alexandra

Hanna személyében egy igazán lelkiismeretes embert ismertem meg. Mióta ismerem folyamatosan fejlődik, addig megy a dolgok után, vagy alakítja őket, amíg el nem éri a céljait. Képes változtatni, és alkalmazkodni ha arra van szükség. Csordultig van lelkesedéssel, amiből mindig megpróbál átadni, amennyit csak tud. Aki őt választja segítőként, teljes mértékig biztonságban tudhatja magát minden téren és biztos lehet, hogy ő segíteni fogja végig, hogy a fejlődés folyamatos legyen.

Hídváry Zsuzsanna

Várom a beszélgetéseket Hannával. Figyelmes, ötletes, mindig mutat egy irányt, hogy merre tovább. Váratlanul bújnak elő a tèmáim, olyasmik, amikre egyedül, magamtól, lehet hogy nem, vagy csak sokára, nagy kerülők után találnék rá. Köszönöm a munkádat, segítségedet, felkészültségedet.

Baltavári Beáta

Jó szívvel ajánlom Hannát mindenkinek, akinek tudatosodása és önismereti útja során útitársra van szüksége. Megalapozott mentálhigiénés tudással, széles eszköztárral, életbölcsességgel, nagy empátiával és rugalmassággal segített a beszélgetésekben. Legyen szó akár egy jól irányzott kérdésről, az élethelyzeted megértéséről, kreatív alkotói folyamatról, Hanna meg fogja találni azt a módot, hogy segítsen Neked JÓL lenni!

Taczmann Mária

Hannára lehet számítani, komolyan vesz (magam helyett is:) , okosan ès jókor kérdez, nem hagyja, hogy elvessz a mondandódban. Coachkènt a fülem méginkább kihegyezett a coachingra, ezért szakmailag is mondhatom, jól vezeti a beszélgetést! Szerettem Vele minden egyes alkalmat. Megbízható, támogató, frissítő.

Hradszki-Papp Emese

Hogy mit kaptam én Hannától? Egy boldogabb életet! Rövid idejű coachingunk során sok mindenről beszéltünk, család, munkahely, párkapcsolat, gyerekkori traumák stb. Talán, ami a leg produktívabb volt a számomra az a párkapcsolati rész volt. Egy teljesen bizonytalan kép volt bennem a páromról, rengeteg félelemmel, amiket igazság szerint nem is neki szántam, csak a sok negatív tapasztalat miatt nehezedett rám. Szépen türelmesen hámoztuk le a védőhálómat, miközben én magam kerestem meg a megoldásokat és semmi nem volt rám erőltetve. A folyamat végére egy teljes értékű párkapcsolatom lett, amire nyugodtan építhetem a jövőmet. Hiszen a fő probléma csak az én fejemben volt, de sokszor azt a legnehezebb észrevenni. Ha nektek is hasonló problémátok van, vagy egyszerűen csak beszélgetnétek valakivel, nyugodt szívvel fordulhattok Hannához. Legyen nektek is szebb a holnap!

LB

Hitvallásom

Hiszem, hogy a boldogság döntés kérdése. – Dönts!
Hiszem, hogy a boldogságot nem elérni, hanem megélni kell. – Érezd meg!
Hiszem, hogy az önismeret egy kalandos utazás. – Indulj el!
Hiszem, hogy az önfejlesztés lehet szórakoztató. – Élvezd!
Hiszek a mindenkiben égő belső tűzben. – Keresd a lángot!
Hiszek a kapcsolatok erejében! – Kapcsolódj!
Hiszek a belső békében. – Békélj meg!

Hiszek az élet csodájában! – Tarts velem!

Tanulmányok

Óvodapedagógus alapszak – Apor Vilmos Katolikus Főiskola, Vác
Életvezetési Tanfolyam – Élet-Öröm Programok, Budapest
Life Coach képesítés – Élet-Öröm Programok, Budapest
Gordon kommunikációs tréning – Tölgyesi Klára, Jászberény
Villámolvasás tanfolyam – Lantos Mihály, Budapest
Mediációs képzés – Bartha Éva, Jászberény
Mindfulness alaptanfolyam – Lelki Köldökzsinór Egyesület, Jászberény
Agykontroll alaptanfolyam – Domján András, Budapest
Párkapcsolati Coaching és Házassági Tanácsadó képzés – Dr. Mészáros Ádám, Budapest 

.