Küldetésem

Nekünk, nőknek az élet sok területéhez (dolgozó nő, feleség, háziasszony, anyaság…) kell felnőnünk a 20-as, 30-as éveink során. Ez a folyamat rengeteg kihívást tartogat. Abban tudlak támogatni, hogy minél gördülékenyebb legyen és boldog, kiteljesedett nőként vedd az életed során felmerülő akadályokat. Megtanítalak arra, hogyan oldd meg a problémáidat, hogyan építs be boldogságszokásokat, hogyan dolgozd fel a múltad, éld meg a jelened és tervezd a jövődet!

Hitvallásom

Hiszem, hogy a boldogság döntés kérdése. – Dönts!
Hiszem, hogy a boldogságot nem elérni, hanem megélni kell. – Érezd meg!
Hiszem, hogy az önismeret egy kalandos utazás. – Indulj el!
Hiszem, hogy az önfejlesztés lehet szórakoztató. – Élvezd!
Hiszek a mindenkiben égő belső tűzben. – Keresd a lángot!
Hiszek a kapcsolatok erejében! – Kapcsolódj!
Hiszek a belső békében. – Békélj meg!

Hiszek az élet csodájában! – Tarts velem!

Rólam mondták

Hannával egy tréning alkalmával találkoztam, majd coaching alkalommal is találkoztunk. Könnyen kialakult vele egy bizalommal teli légkör. Nagyon magabiztos, lelkes és figyelmes, emellett empatikus és érdeklődő. Óvodapedagógusi tanulmányaiban és munkatapasztalatiban megszerzett készségeit tökéletesen tudja hasznosítani a coaching során. Személyes történetek megosztásával is hitelesen képviseli a tréner szerepet.

Szilasi Alexandra

Hanna személyében egy igazán lelkiismeretes embert ismertem meg. Mióta ismerem folyamatosan fejlődik, addig megy a dolgok után, vagy alakítja őket, amíg el nem éri a céljait. Képes változtatni, és alkalmazkodni ha arra van szükség. Csordultig van lelkesedéssel, amiből mindig megpróbál átadni, amennyit csak tud. Aki őt választja segítőként, teljes mértékig biztonságban tudhatja magát minden téren és biztos lehet, hogy ő segíteni fogja végig, hogy a fejlődés folyamatos legyen.

Hídváry Zsuzsanna

Várom a beszélgetéseket Hannával. Figyelmes, ötletes, mindig mutat egy irányt, hogy merre tovább. Váratlanul bújnak elő a tèmáim, olyasmik, amikre egyedül, magamtól, lehet hogy nem, vagy csak sokára, nagy kerülők után találnék rá. Köszönöm a munkádat, segítségedet, felkészültségedet.

Baltavári Beáta

Jó szívvel ajánlom Hannát mindenkinek, akinek tudatosodása és önismereti útja során útitársra van szüksége. Megalapozott mentálhigiénés tudással, széles eszköztárral, életbölcsességgel, nagy empátiával és rugalmassággal segített a beszélgetésekben. Legyen szó akár egy jól irányzott kérdésről, az élethelyzeted megértéséről, kreatív alkotói folyamatról, Hanna meg fogja találni azt a módot, hogy segítsen Neked JÓL lenni!

Taczmann Mária

Hannára lehet számítani, komolyan vesz (magam helyett is:) , okosan ès jókor kérdez, nem hagyja, hogy elvessz a mondandódban. Coachkènt a fülem méginkább kihegyezett a coachingra, ezért szakmailag is mondhatom, jól vezeti a beszélgetést! Szerettem Vele minden egyes alkalmat. Megbízható, támogató, frissítő.

Hradszki-Papp Emese

Hogy mit kaptam én Hannától? Egy boldogabb életet! Rövid idejű coachingunk során sok mindenről beszéltünk, család, munkahely, párkapcsolat, gyerekkori traumák stb. Talán, ami a leg produktívabb volt a számomra az a párkapcsolati rész volt. Egy teljesen bizonytalan kép volt bennem a páromról, rengeteg félelemmel, amiket igazság szerint nem is neki szántam, csak a sok negatív tapasztalat miatt nehezedett rám. Szépen türelmesen hámoztuk le a védőhálómat, miközben én magam kerestem meg a megoldásokat és semmi nem volt rám erőltetve. A folyamat végére egy teljes értékű párkapcsolatom lett, amire nyugodtan építhetem a jövőmet. Hiszen a fő probléma csak az én fejemben volt, de sokszor azt a legnehezebb észrevenni. Ha nektek is hasonló problémátok van, vagy egyszerűen csak beszélgetnétek valakivel, nyugodt szívvel fordulhattok Hannához. Legyen nektek is szebb a holnap!

LB

Tanulmányok

Óvodapedagógus alapszak – Apor Vilmos Katolikus Főiskola, Vác
Életvezetési Tanfolyam – Élet-Öröm Programok, Budapest
Life Coach képesítés – Élet-Öröm Programok, Budapest
Gordon kommunikációs tréning – Tölgyesi Klára, Jászberény
Villámolvasás tanfolyam – Lantos Mihály, Budapest
Mediációs képzés – Bartha Éva, Jászberény
Mindfulness alaptanfolyam – Lelki Köldökzsinór Egyesület, Jászberény
Agykontroll alaptanfolyam – Domján András, Budapest
Párkapcsolati Coaching és Házassági Tanácsadó képzés – Dr. Mészáros Ádám, Budapest