Oldal kiválasztása

info@fayhanna.hu

4 szerelmes meglepetés a párodnak

Szerző: | 2022. febr. 03.

Nem csak a Valentin-nap miatt, de általában a februárban a párkapcsolatot teszem fókuszba. Nyilván a többi hónapban is fontos, hogy ápoljuk a kapcsolatunkat, de ilyenkor kiemelten figyelmet kaphat. Főleg, ha van is egy nap, ami a szerelmeseké, akkor használjuk ki egy kis plusz kedveskedésre, meglepetésre. 4 ötletet hoztam, hogy mi az, amit még el(ő) tudsz készíteni február 14-éig.

"Szerelmünk lapjai", avagy fényképalbum

A digitális képek korában valódi ajándék egy fényképalbum, amit saját kezeddel készítessz el. Úgy lesz a legegyedibb, ha néhány gondolattal kiegészíted és dekorálod. Készítsd el a kapcsolatotok történetét vagy az elmúlt időszakot képekben. Nem csak az album jöhet szóba, hanem összeállíthatsz képmontázst vagy akár egy diavetítést, amit együtt megnéztek majd Valentin-napon. 

Szerelmes ízek

Van az a mondás, hogy „egy férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út”. Meglehet, hogy már régen meghódítottad, mégis ilyenkor jól esik neki az extra gondoskodás. Ízléstől és konyhai tudástódtól függően találd ki, hogy egy főfogást tálalsz-e, sütit sütsz, bonbont készítessz vagy összeállítassz egy sajttálat, netán egy italkülönlegességet próbáltok ki. Még egy egészen egyszerű étel elfogyasztása is hangulatosabb, ha megadod a módját és ízlésesen megterítessz, gyertyát gyújtassz, dekorálsz egy picit. 

Randiszervezés

Nem muszáj pont Valentin-napon, de ebben a hónapban szervezhetsz egy kimozdulós programot. Bizonyára vannak helyek, ahová vágytok, olyan események, ahová szívesen mennétek együtt. Itt az ideje, hogy kezedbe vedd az irányítást és megszervezd ezt a különleges alkalmat! Azt is figyelheted, hogy a párodat éppen mi foglalkoztatja és azzal kapcsolatban keresel programlehetőségeket. Nem muszáj drága dolognak lennie, mert akár egy kirándulás, akár egy új kávézó felfedezése, akár egy érdekes múzeum megtekintése örömteli együttlét lehet.

Érzéki éjszaka

A legjobb ajándék a párod számára, ha önmagadat adod. Válassz ki egy estét, amire megszervezed a romantikus esti programot! Előtte törődj önmagaddal, hangolódj rá az érzékeidre, szépítkezz, készülődj, mint régen az első randitokra. Készítsd elő a hálószobát: gyújts gyertyát, kapcsolj lágy zenét, esteleg valami buja illatot is kipróbálhatsz. Innentől kezdve választhatod, hogy magad találod ki a szexi feladatokat, esetleg kipróbáltok egy 18+os társasjátékot. Engedd, hogy az érzékszerveid vezessenek és próbáld kikapcsolni az agyadat! 

Te mivel leped meg a szerelmed?

Természetesen rengeteg jó ajándékötlet van, amit bevethetsz Valentin-napon és a fenti négyre sem úgy kell gondolni, hogy vagy egyiket vagy másikat választod, hiszen mért ne lehetne akár mind a négyet!? 😉 Te hogyan készülsz a szerelmesek napjára? 

Abban támogatlak, hogy nőként fokozatosan, lépésről-lépésre közelebb kerülj ahhoz, hogy önazonosan egyensúlyt teremts az életterületeid között, valamint megtanuld örömmel élni a mindennapokat.

Fáy Hanna

Kreatív női coach és életmód tanácsadó, Boldogságcoach

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése