Oldal kiválasztása

info@fayhanna.hu

Milyen módszerek jellemzik a munkámat?

Szerző: | 2024. jan. 28.

Ahhoz, hogy megtapasztald a velem való coaching élményét célszerű megrendelned a Próba coachingot az info@fayhanna.hu címre írva. Néhány módszerembe most bepillantást nyerhetsz, hátha ez segít meghozni a döntést: „Erre van szükségem?”

4 dolog, amit szeretni szoktak az ügyfelek az együttműködés során

Hálagyakorlat: Minden beszélgetést azzal kezdünk, hogy felidézünk 3 dolgot, ami miatt hálát érez az ügyfél. Ez máris segít az örömteli ráhangolódásra.
Vizualizáció: A témához kapcsolódó fantáziavilág megjelenítése rengeteget segít abban, hogy jobban kapcsolódj változáshoz, könnyebben megértds magadat.
Kitisztul a kép a végére: A legtöbben arról számolnak be, hogy a kusza érzésvilág, amivel érkeznek, szép lassan kitisztul.
Visszajelző e-mail: Az alkalmak során végig jegyzetelek, leírom az ügyfél legfontosabb gondolatait, a megoldás lehetőségeit, majd ezeket egy visszajelző e-mailben összegzem.

4 dolog, amit értékelni szoktak a munkámban

Lelkiismeretesség: Többen írták, hogy lelkiismeretes vagyok, ami abból származik, hogy imádom a munkám!! Komolyan veszek minden ügyfelet, akármilyen témával érkezzen.
Kreativitás: A kérdésekkel, gyakorlatokkal igyekszek kreativitást csempészni a beszélgetésbe. Ez segít, hogy a partnerem másképp lássa a saját helyzetét, problémáját. Arról, hogyan segít a kreatív coaching ITT olvashatsz.
Támogatás: A legjobb tudásom szerint igyekszem megadni a legtöbb támogatást minden hozzám fordulónak.
Szerető következetesség: Még óvónőként tapasztaltam ki, hogy a gyerekek vágynak a szeretetre, de arra is, hogy keretet tartsunk nekik szabályok által. Sok felnőttnek is szüksége van erre, s ezt érzik az ügyfeleim a közös munka során.

Tegyél egy próbát velem!

A coaching, mint módszer zseniális, ezt én magam is tapasztaltam. Számos coach van a piacon, akik közül kiválaszthatod azt, akivel szívesen együtt dolgoznál. Amennyiben úgy érzed, hogy értem a problémáidat, átérzem a vágyaidat és szimpatikus vagyok, próbáld ki, hogy milyen egy coaching alkalom velem. Kíváncsi vagyok rád! 

Abban támogatlak, hogy nőként fokozatosan, lépésről-lépésre közelebb kerülj ahhoz, hogy önazonosan egyensúlyt teremts az életterületeid között, valamint megtanuld örömmel élni a mindennapokat.

Fáy Hanna

Kreatív női coach és életmód tanácsadó

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése